Gânduri rezultate din experienţe neplăcute.

Publicat pe Actualizat pe

Astăzi am învăţat ceva foarte important, cred eu.

Omul este o fiinţă tare greu de înteles, aproape imposibil.Este încăpăţânat, mereu nemulţumitor şi pe deasupra neîndeajuns de credincios (raportare la bobul de muştar).

Cu cât te îngrijorezi mai mult de lucrurile materiale,cu cât îţi doreşti un lucru mai mult decât lucrurile care contează cu adevărat, adică cele spirituale, tot mai mult există posibilitatea de a nu ajunge la ele  niciodată, şi nu mă refer neapărat la bani sau avuţie. Te-ai întrebat vreodată dacă te zbaţi prea  mult pentru un lucru, poate de nimic, dar fiindcă aşa e firea ta, nu vrei să  renunţi?De ai renunţa la lucrurile care te distrug.Totuşi presupui că nu vei avea vreodată acel lucru,acea dorinţă dar poate poate, printr-o minune, cine ştie, ? Ideea e să ştii să renunţi la timpul potrivit la imposibil/visare pentru că visul va crea în cea mai mare parte răni si odată cu trecerea timpului, rănile devin tot mai adânci, şi poate se vor vindeca dar întotdeauna va rămâne o cicatrice.

Viaţa trebuie să fie o balanţă. Consider că nici un lucru, situaţie sau om nu are dreptul să pună stăpânire pe tine întratât să deviezi de la principiile tale existenţiale.Cred cu tărie că odată ce ai răbdare şi credinţă, aproape nimic nu e imposibil.Trebuie să faci alegeri înţelepte în viaţă, doar tu ai de câştigat sau de pierdut de pe urma lor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s