Starea de recunoastere

Publicat pe

„Nu cei sanatosi au nevoie de doctori ci cei bolnavi. N-am venit sa chem la pocainta pe cei neprihaniti ci pe cei pacatosi” Luca 5:31-32; citat din Biblie, pentru cine crede. Ferice de cel ce nu vede si crede ❤

E credinta atunci cand o dai in bara, iar gresesti, si in loc sa iti iei tu un timp sau un loc de cainta/ pocainta te apropii de Domnul iti ceri iertare pentru ca doar El iti stie inima si simte cu tine! Te apropii de El si ceri putere pentru a il invinge pe diavol.  Suntem neprihaniti prin Domnul si nu prin faptele noastre. Totusi credinta fara fapte este moarta. Trebuie sa aducem roada buna. Domnul da dupa plac si vointa si infaptuirea, DA-LE Doamne, ca avem nevoie!

Ce mare lucru sa actionezi prin credinta, uneori nu mai stii ce crezi si daca pasul care faci e ori credinta ori prostie ori nesimtire, mie personal imi trebuie ceva mai mult curaj gen „risti si castigi!” La Domnul in care toate sunt DA, toate bune, sa nu ma intelegeti gresit, mereu e de castigat. Nu stii exact cum sa te comporti in vreme ce treci prin acea stare de recunoastere a pacatului si dorinta de a se termina starea de nevinovatie care uneori ne-o impunem noi, oricum odata cu regretul sincer si din inima, Domnul din acea secunda a dat iertarea, defapt e data demult de la Jertfa  de pe Cruce! Recunosti, te rogi sincer, ceri iertare, treci peste! Nu ma „gogii”! Asta am facut eu si am avut de pierdut. Oricum vrajmasul vine des si spune ca nu esti bun de nimic si te face sa te simti condamnat. Dar Domnul e eliberare nu condamnare. Mult timp mi-a luat sa imi dau seama. Nu te pocai de frica iadului. In Domnul nu e frica, e renuntare de sine, renuntare la dorinte proprii egoiste si la timpul petrecut cu lucruri nevaloroase, pieritoare.

Sa aducem si mai multa roada!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s